Severna Makedonija / Maqedonia e Veriut
Severna Makedonija / Maqedonia e Veriut
Područje „Pričvrsnih sustava“ je osnovno i najvažnije područje djelatnosti fischer-a. Tu imamo posebno kvalitetne kompetencije. Sa preko 14.000 artikala nudimo rješenja za sve moguće probleme u tehnici pričvršćivanja. Pripadamo među vodeće proizvođače sa velikim udjelom na tržištu u ovom važnom području.

Snaga ovog dijela naše firme leži da, za široki spektar kupaca od kućne radinosti preko zanatlija i manjih pogona do Key-Account partnera, možemo ponuditi ispravne i tehnički perfektne proizvode. Kao i prije imamo izvrsne kompetencije u razvoju novih proizvoda sa 13,8 pronalazaka na 1000 djelatnika.

fischer Serbsko-Hrvatski


Fokusi i Fisher është segmenti i biznesit për sistemet e fiksimit. Kjo është kompetenca jonë e veçantë. Me mbi 14.000 artikuj, ne ofrojmë një zgjidhje për çdo problem. Ne kemi një numër të konsiderueshëm të ekspertëve teknik të jashtëm dhe të brendshëm, të cilët janë në shërbimin tuaj në çdo kohë dhe ju ofrojnë zgjidhje teknike specifike për problemin tuaj gjatë procesit të ndërtimit.

Fuqia e këtij segmenti të biznesit qëndron në aftësinë tonë për të siguruar produktin e duhur, në një dizajn teknikisht të përsosur, për një gamë të gjerë të konsumatorëve, nga DIY nëpërmjet punëtorëve të kualifikuar, apo nga partnerët tanë kryesorë. Kompetenca jonë për zhvillimin e produkteve të reja, me 13,8 shpikje për 1000 punonjës, është e jashtëzakonshme.


fischer Shqip

Vaš kontakt za prodaju i tehničke savjete

sc10-cd-2