Shqipëri
fischer Teaser

Fokusi i Fisher është segmenti i biznesit për sistemet e fiksimit. Kjo është kompetenca jonë e veçantë. Me mbi 14.000 artikuj, ne ofrojmë një zgjidhje për çdo problem. Ne kemi një numër të konsiderueshëm të ekspertëve teknik të jashtëm dhe të brendshëm, të cilët janë në shërbimin tuaj në çdo kohë dhe në çdo vend, duke ju ofruar zgjidhje teknike specifike për problemin tuaj gjatë procesit të ndërtimit.

Fuqia e këtij segmenti të biznesit qëndron në aftësinë tonë për të siguruar produktin e duhur, në një dizajn teknikisht të përsosur, për një gamë të gjerë të konsumatorëve, nga DIY - nëpërmjet punëtorëve të kualifikuar, apo nga partnerët tanë kryesorë.

Kompetenca jonë për zhvillimin e produkteve të reja, me 13,8 shpikje për 1000 punonjës, është e jashtëzakonshme.


Kalo në fischer Shqipëri

Këshilltari juaj teknik dhe i shitjes

cd-5ccb697b6d-lqvv7