ultracut header
Key Visual fischer Fixings

Severna Makedonija / Maqedonia e Veriut

[MK]

Суштината и фокусот на Фишер е во областа на системите за прицврстување.Овде лежи нашата посебна компетентност. Со повеќе од 14,000 артикли, ние нудиме едно решение за секој проблем на прицврстување. Ние сме еден од лидерите на пазарот во оваа важна област.

Силата на оваа компанија лежи и во широк спектар, од клиент до занаетчија преку занаетчии до клучни клиенти дека потребниот производ е технички совршен. На крајот на краиштата, можеме да кажеме дека сме многу посебни со нашата компетентност да развиваме нови производи со 13,8 иновации на 1000 вработени.

[SQ]

Fokusi i "fischer" është segmenti i biznesit për sistemet e fiksimit. Kjo është kompetenca jonë e veçantë. Me mbi 14.000 artikuj, ne ofrojmë një zgjidhje për çdo problem. Ne kemi një numër të konsiderueshëm të ekspertëve teknik të jashtëm dhe të brendshëm, të cilët janë në shërbimin tuaj dhe ofrojnë zgjidhje teknike specifike për problemin tuaj gjatë procesit të ndërtimit.

Fuqia e këtij segmenti të biznesit qëndron në aftësinë tonë për të siguruar produktin e duhur në një dizajn teknikisht të përsosur për një gamë të gjerë të konsumatorëve, nga DIY nëpërmjet punëtorëve të kualifikuar, apo nga partnerët tanë kryesorë. Kompetenca jonë për zhvillimin e produkteve të reja, me 13,8 shpikje për 1000 punonjës, është e jashtëzakonshme.

Map of North Macedonia

Vaš kontakt za prodaju i tehničke savjete

Alen Iliç

Kontakti juaj teknik dhe i shitjes

Orgest Dedja
sc93-delivery-2