Kosova

Fokusi i Fisher është segmenti biznesit për sistemet e feiksimit. Kjo është kompetenca jonë e veçantë. Me mbi 14.000 artikuj, ne ofrojmë një zgjidhje për çdo problem. Te cilit i perkasim tregut dhe janë lidera në fusha të rëndësishme.

Fuqia e këtij segmenti të biznesit qëndron në aftësinë tonë për të siguruar produktin e duhur në një dizajn teknikisht të përsosur për një gamë të gjerë të konsumatorëve, nga DIY nëpërmjet punëtorëve të kualifikuar, të drejtë deri në partnerët kryesorë. Kompetencë tonë për zhvillimin e produkteve të reja, me 13,8 shpikjeve për 1000 punonjës, është e jashtëzakonshme.

Dokumentet e shitjes

Llaç injeksioni fischer FIS AB

0,9 MB

Zgjidhja juaj për
çdo aplikim.

Download

DUOPOWER

0,83 MB

Duet i forcës dhe
inteligjencës.

Download

Minikatalog

8,37 MB

Të gjesh më
shpejt, të
fiksosh drejtë.

Download

fischer Kontakt

Veselko Palac

Tel.: +387 63 327680